Elisaaren yinjoogaretriitti 2020

yinster /

Tervetuloa joogaamaan rennolla meiningillä Elisaareen!

Loppukesän upea saaristoluonto kutsuu meitä jo kolmantena kesänä ihailemaan päilyvää meren sineä ja luonnonsuojelualueen tammimetsiä sekä irtautumaan arjen velvollisuuksista ennen syksyn kiireiden alkua. Tämän kesän retriitin teemana on loppukesän levähdyshetki – tule hellimään kehoa viipyilevillä, lempeillä asanoilla, hakemaan uusia työkaluja mielen tyynnyttämiseen, stressin säätelyyn ja unen syventämiseen sekä hengittelemään puhdasta ilmaa kaukana autoista ja kiireestä!

Joogasalinamme on sään mukaan joko vanhan kartanon sali tai luonnonsuojelualueen lämmin kallionlaki. Retriitti pidetään Elisaaren kartanon tiluksilla – matkan viimeinen etappi sujuu soutuveneellä. Asumme suloisessa Sisarusten talossa kartanon vieressä. Retriittiohjelmaan kuuluvan joogan ja meditaation lisäksi joka päivä on runsaasti aikaa palautua luonnossa ulkoillen, saunoen ja syöden runsaasti maittavaa vegaaniruokaa.

Retriitillä opettavat yinjoogaan ja terapeuttiseen joogaan erikoistuneet joogaohjaajat Kreeta Ranki ja Jepa Pihlainen. Jepa on toiminut myös koulutettuna hierojana ja hieronnan opettajana, Kreetan erikoisalaa on joogaterapia ja joogan filosofia. Retriitin joogatunnit perustuvat ennen kaikkea yinjoogaan, mutta haemme joogatunteihin mausteita myös restoratiivisesta ja terapeuttisesta joogasta, meditaatiosta sekä kehotietoisuustyöskentelystä. Asanoiden lisäksi tunneilla edetään kohti hengitysharjoitusta, keskittymistä ja aistien kohdistamista sisäänpäin. Kahden ohjaajan ja pienen ryhmän (max. 12 joogia) retriitillä jokainen ehtii saada yksilöllistä ohjausta ja vastauksia omaan kehoon ja joogaharjoitukseen liittyviin kysymyksiin. Yinjooga on liikunnallisesti leppoista ja tunnit sopivat niin aloittelijalle kuin konkarillekin: opit joka tapauksessa muuntamaan asanat itsellesi sopivaan muotoon.

Retriittiin kuuluu:
12 tuntia joogaa ja meditaatiota
Päivittäin aamu- ja iltapala, lounas ja päivällinen
Majoitus useamman hengen huoneessa (omat lakanat mukaan)
Sauna

Missä? Elisaari sijaitsee Inkoossa. Sinne pääsee torstaina oman kyydin lisäksi bussilla. Sunnuntaina takaisin lähtee juna. Retriitin aikataulu on suunniteltu julkisten kulkuvälineiden tulo ja lähtö huomioiden. Tarvittaessa järjestämme yhteiskuljetuksen julkisille. Ketjutetaan kimppakyydit niin, että myös julkisilla on mahdollista saapua paikalle!

Lisätietoa Elisaaresta: http://www.elisaari.fi/
Majoituspaikastamme Sisarusten talosta: http://www.elisaari.fi/majoitus-ja-leirinta/sisarusten-talo

Retriitin hinta:
Super early bird, maksat maalisikuun loppuun mennessä: 355 e
Early bird, maksat huhtikuun loppuun mennessä: 375 e
Sen jälkeen: 400 e / kun saat kaverisi mukaan, molemmille hinta 375 e

Edellisinä kesinä retriitille on osallistunut myös joogeja, jotka majoittuivat Elisaaren vierasvenesatamassa omalla veneellä. Pelkälle joogalle on pakettihintana 140 euroa / 12 tuntia ohjausta. Halutessasi teemme sinulle paketin myös joogasta ja ruoasta ilman majoitusta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:
Retriittiin ilmoittaudutaan kirjallisesti sähköpostilla (sähköpostiosoite alla), ilmoittautumistiedoiksi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Paikkasi retriitillä varmistuu, kun maksat retriitin. Retriitin järjestäjä Osuuskunta Lilith lähettää sinulle laskun, jonka maksuehto on 7 vrk. Retriitin toteutuminen varmistuu, kun koossa on 6 ilmoittautunutta. Jos retriitti peruuntuu osallistujista johtumattomista syistä, palautamme maksun kokonaan. Myös osallistujien on mahdollista perua tulonsa. Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti. Ennen heinäkuun alkua palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme 30 e toimistokuluihin. Heinäkuussa tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % retriitin kokonaishinnasta. Elokuussa tehdyistä peruutuksista emme palauta retriittimaksua (- 30 e toimistokulut) muutoin kuin lääkärintodistuksella.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
jepa.pihlainen@gmail.com (Huomioithan, ettei pelkkä facebookissa ilmoittautuminen varaa sinulle paikkaa retriitiltä.)

Vastuullinen järjestäjä:
Osuuskunta Lilith www.lilith.fi

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *